Avís Legal i Política de Privadesa

D’acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Prestar-li el servei o producte contractat, i informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base de el seu consentiment o execució d’un contracte.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: consultoria@punt4e.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: Consultoria Empresarial Punt 4e SL
NIF: B43847953
Adreça: Plaça Diego de León, 3 | 43894 Camarles
Telèfon: 977 470 173
E-mail: consultoria@punt4e.com

FINALITAT DEL LLOC WEB:
La finalitat del lloc web és informar-lo dels serveis o producte que li podem oferir i facilitar-li els mitjans de contacte per rebre o contractar aquests serveis o productes.

El present avís legal (d’ara endavant, «Avís Legal») regula l’ús del lloc web: http://www.punt4e.com/

LEGISLACIÓ:
Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS:
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Consultoria Empresarial Punt 4e SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS:
Consultoria Empresarial Punt 4e SL. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

No assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaç o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Consultoria Empresarial Punt 4e SL